Best kaffe med eget bryggeutstyr

Kaffe kan spores helt tilbake til 1500-tallet og har blitt brukt for en rekke formål opp gjennom årene. I dag betraktes kaffe primært som en sosial drikk. Kafeene rundt omkring har gitt oss et mangfold i både smaker og varianter. Dette kan forklare årsaken til at flere privatpersoner går til innkjøp av bryggeutstyr for å kunne gi kaffeopplevelsene en ny dimensjon.


Å brygge kaffe er en kompleks prosess med mange detaljer og variabler. Selv de aller fremste kaffeekspertene i verden forstår ikke hele prosessen 100%. For mange kan prosessen oppleves som svært overveldende, og frustrerende hvis noe går galt.


Vi i KAFFA anbefaler deg å følge de fem viktigste faktorene: Blandingsforhold, vann, turbulens eller agitasjon, tid og kverningsgrad. Les mer om våre anbefalinger her - https://www.kaffabutikk.no/blogs/kaffeskolen/5-faktorer-som-gir-et-bedre-brygg 


I vår nettbutikk finner du følgende bryggeutstyr for kaffe


Hellekanner

Filter

Vekter

Kverner

Rensemiddel

kopper og termobeger

Startsett bryggeutstyr

Espressomaskiner og utstyr til espressobrygging


Kvalitet i alle ledd er alltid viktig for å finne den perfekte kaffekoppen. Vi benytter oss kun av anerkjente produsenter og kjente merkevarer.


Vårt bryggeutstyr er tilgjengelig for alle! Enten du er privat- eller proffkunde, skal starte kaffebar, restaurant eller driver butikk - Vi kan hjelpe deg med alt av nødvendig utstyr for å kunne gi dine gjester og ikke minst deg selv, en god kaffeopplevelse.

Enkelt og godt utstyr for god kaffe

 

Behov for sparring og anbefalinger?

Kaffebrygging er en egen kunst, og som oftest kan man alltids lære mer. Vi kommer gjerne på besøk for å teste bryggeutstyret dere har i dag, smaker kaffe sammen og finner ut hva som vil være den beste løsningen for deres bedrift.


Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av våre produkter på veien frem til den ultimate kaffekoppen!