KAFFA x Renate Thor

Hvert år siden 2018 har vi samarbeidet med lokale designere og kunstnere for å lage årlige design til kaffeposene våre. Gjennom årene har hele prosessen blitt mer og mer kreativ og engasjerende for oss. Renate Thor var den aller første kunstneren vi samarbeidet med, og vi er veldig stolte over å introdusere nok et samarbeid med Renate.
I år tok vi en annen tilnærming til konseptet bak designet, og tok det et steg videre. Vi inviterte Renate til å bli med oss på en cupping av kaffe, for å starte prosessen med å designe årets nye posedesign. Vi smakte på fire forskjellige kaffer og fokuserte spesifikt på smakene vi opplevde.
I stedet for å verbalisere eller skrive ned smaksbeskrivelser brukte vi former og farger for å uttrykke det vi smakte, og laget malerier spesielt for å kommunisere ut våre individuelle smaksopplevelser med kaffen.
Renate brukte deretter opplevelsen fra cuppingen, samt maleriene som kom ut av den, til å lage et visuelt språk som hun brukte til å lage designene til de nye posene våre. Maleriene hadde alle mye tekstur og flere lag - vinglete linjer, piggete syrlige punkter og myke sirkler, akkurat som lagene i kaffenes smak.
Renate sitt unike talent for å bruke former og farger i kunsten hennes gjorde dette prosjektet ekstra spesielt, og vi er stolte av å kunne introdusere årets design.
KAFFA x Renate Thor sort og rosa plakat
KAFFA x Renate Thor Plakat Limited Edition Klassisk
kr 298,00
Utsolgt
KAFFA x Renate Thor gul og grønn plakat
KAFFA x Renate Thor Plakat Limited Edition Fruktig
kr 298,00
KAFFA x Renate Thor - Handlenett, tote økologisk bomull
kr 148,00
KAFFA x Renate Thor T-skjorte Limited Edition
fra kr 398,00
Fellow x KAFFA x Renate Thor Carter Slide
kr 548,00