Vi har en kaffekvern for et hvert behov

Det finnes en kaffekvern for et hvert behov


Det store utvalget i kombinasjon med fleksibilitet og ferskere smak, har medført til at stadig flere tar i bruk kaffekvern i hverdagen. Det gir også bedre holdbarhet på dine kaffebønner.


I vår nettbutikk finner du alt fra enkle og håndholdte modeller til kverner som er beregnet for semiprofesjonelt- og kommersielt bruk. Vi er det naturlige valget for deg som ønsker elegant og smart design flettet sammen med ekte kvalitet.


Vi benytter oss kun av anerkjente produsenter på verdensbasis. På den måten kan vi være sikre på at du får mange fantastiske kaffeopplevelser - enten du er privat- eller proffkunde, skal starte kaffebar eller restaurant. I vår nettbutikk finner du produkter fra Hario, Rocket, Cafflano, Commandante, og Baratza.


Håndkvern for spesialitetskaffe-kjennere

Commandante C40 er bygget for ekte kaffeentusiaster og spesialitetskaffe-kjennere, og er en robust kaffekvern med høy ytelse og et slitesterkt og avansert designet knivsett. Kaffekvern med funksjonelt design kombinert med høy ytelse.


Ønsker du å brygge kaffe som en proff?

Ved hjelp av kun én knapp og en digital skjerm, kan du enkelt kontrollere og gjenskape den perfekte kaffekoppen. Finn den perfekte malingsgraden med 40 individuelle innstillinger for nesten enhver bryggemetode, fra espresso til presskanne.


Elektrisk kaffekvern - kvalitet på 1-2-3 

Dersom du har en hektisk hverdag, men forventer en viss form for kvalitet på kaffen, kan vi trygt anbefale elektrisk kaffekvern. Sørg for å kverne kaffebønnene på 1-2-3, og få den beste og ferskeste smaken. 

I vårt produktsortiment finner du velrennomerte elektriske kaffekverner fra f.eks. Baratza (USA) og  Hario (Japan) og som vi trygt kan anbefale for en hver kaffeentusiast med tidspress.


Vi ønsker deg velkommen til å finne den rette kaffekvernen for nettopp dine ønsker og behov. 


Ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre produkter!