Sverre Sætre Konditori
Er et håndverkskonditori som bygger på tradisjoner og naturlige råvarer. De følger sesongens råvarer i større grad enn det som er vanlig i norske konditorier, noe som gjør at produktene varierer fra årstid til årstid. Denne forandringen fryder både de som jobber med råvarene, og alle som spiser det konditoriet produserer. Sverre Sætre Konditori er et team av både kokker og konditorer som jobber i det som er grenselandet mellom kokkelering og konditorering.
Sverre Sætre
Sverre Sætre har vunnet massevis av medaljer med det norske kokkelandslaget; blant annet:
- 1. plass kokke – VM 2006
- 1. plass kokke – OL 2008
Sverre Sætre er jevnlig bidragsyter i aviser og i diverse kokkeprogrammer, og han har de siste årene vært kokk for NRKs Sommeråpent. Han har også utgitt flere bøker hvor han deler sin lidenskap og kunnskap for produkter, råvarer og fag.