Nettbutikk med kaffeutstyr fra internasjonale aktører

God kaffe bedømmes gjerne ut fra råvarens kvalitet og ferskhet, men uten det rette kaffeutstyret blir det vanskelig å fremheve kaffens unike aroma. Hos KAFFA finner du et rikelig utvalg av nødvendig utstyr for de gode kaffeopplevelsene.

KAFFA foredler noen av verdens fineste kafferåvarer, men vi sørger også for at du har kaffeutstyret som trengs for å tilberede kaffen på rett vis!

Anerkjente merkevarer

I vår nettbutikk finner du kaffeutstyr fra anerkjente produsenter fra hele verden - La deg friste av elegant glassvare fra japanske Hario og den ikoniske kaffebryggeren Chemex fra USA. Fra samme land finner du også våre velrennomerte elektriske kaffekverner fra Baratza. 

Vi tilbyr også et rikelig utvalg av bryggevekter, rensemidler, reiseutstyr, og ikke minst kaffebønner av høy kvalitet. Vi sørger for de rette produktene, og som garantert vil falle i smak, selv hos en kresen kaffeentusiast.

KAFFA er over gjennomsnittet opptatt av kvalitet og gode kaffeopplevelser. Det er derfor ingen tilfeldigheter i våre valg av produsenter som følger vår filosofi.

Kaffeutstyr for både privat- og proffmarkedet

Enten du er privat- eller proffkunde, skal starte kaffebar, restaurant eller driver butikk så kan vi hjelpe deg med alt av nødvendig kaffeutstyr for å kunne tilberede en god kopp med kaffe for deg og dine gjester.

Vi kan også gjennomføre diverse tester av dagens kaffeutstyr helt kostnadsfritt, og samtidig smake på våre kaffesorter og sammen finne frem til den beste løsningen for nettopp dere. 

Er du usikker på hvilket kaffeutstyr som passer best for dine behov? Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap. Vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til de rette løsningene. Vi holder til på Ryen i Oslo, der vi har eget kontor, lab, kurslokale, produksjonslokale og lager.