Hvordan bestille kaffe abonnement

Hva du vil ha

Vårt mest populære og det beste valget for de fleste er 2 x 250g. Da får du to spennende kaffer i hver sending. Vi velger ut to av våre beste og mest spennende kaffer hver måned til våre abonnement. Velger du fire poser får du to av hver type. Velger du en får du bare en type selvfølgelig.

Se hvilke typer abonnement vi tilbyr her
Hvor ofte

Når du kommer inn på produktsiden for valgt abonnement velger du ganske enkelt hvor ofte du vil ha påfyll, fra 1-6 uker mellom sendingene. Ut i fra ditt forbruk kan du dermed sette sammen ditt perfekte abonnement. Vi vet at alle husholdninger er unike og ting kan endre seg, derfor kan du enkelt endre dette underveis hvis du ser at ditt abonnement ikke passer din husholdning. Både hvor ofte eller hvor mye kaffe du får.

Steg 2:

Kun for deg som vil forhåndbetale eller gi gaveabonnement.

Forhåndsbetal og spar

Du kan også forhåndsbetale ditt abonnement og spare penger. Helt opp til 8%. Dette gjelder også gaveabonnement. Alle abonnement som ikke er en gave er løpende, så også forhåndsbetalte abonnement som ikke er en gave blir automatisk fornyet.

Gaveabonnement

Ett gaveabonnement er egentlig bare et forhåndsbetalt abonnement som automatisk avsluttes etter utløp. Det er viktig at du huker av for at det er en gave som vist over. Et gaveabonnement er knyttet til din konto som kjøper, det er derfor du som har kontrollen over utsending. Det er derfor viktig at du logger inn og setter riktig oppstartsdato eller sender oss en mail så raskt som mulig. Abonnementene starter nemlig umiddelbart hvis ikke. Dette styrer du enkelt selv.

Trinn 3:

Utsjekk, følg anvisningene og fullfør bestillingen.