God kaffe på kontoret er best

Mange små og store kontorer har oppdaget at god kaffe av høy kvalitet gjør dagen bedre, også i arbeidshverdagen. Vårt brenneri KAFFA er et av de ledende brenneriene i Norge, og vår unike posisjon og erfaring innen spesialkaffe gjør at vi kan garantere deg som kunde en unik og førsteklasses kaffeopplevelse på jobb, med fokus på smaken og brygget i koppen.

For våre kontorkunder kan vi tilby svært fordelaktige priser. Ta kontakt dersom dere ønsker kontorkaffe av høy kvalitet, så skreddersyr vi en løsning for dere! Dersom du vil bli kunde av oss eller har ytterligere spørsmål, kontakt oss på post@kaffa.no.

 • En kilo kaffe gir over 16 l ferdig kaffe.
 • Pris pr. kilo gjenspeiler at kaffen er fersk. Kaffen brennes på bestilling.
 • Vi leverer i utgangspunktet hele bønner, men er det behov for å få kaffen kvernet er vi også behjelpelig med det.
 • Levering kan gjøres på følgende måter: Budbil internt i Oslo eller sendes pr. post. Kunden kan også hente varene hos oss på Ryen.

 

Hva vi kan tilby

Vi kan være totalleverandør av både utstyr og kaffe, eller bare en av delene. Vi kan også finjustere parametere på kontormaskinen, slik at kaffen oppnår best mulig kvalitet og gir best mulig smak. Vi kommer gjerne på besøk for å teste bryggeutstyret dere har i dag, for å smake på kaffe sammen, og for å finne ut hva som vil være den beste løsningen for dere. 

En god kopp kaffe avhenger først og fremst av råvarens kvalitet. Deretter av ferskhet, samt rent og velholdt bryggeutstyr. KAFFA sin kompetanse ligger i hvordan råvaren best kan tilberedes utfra de rådende forutsetningene.

Kaffe fra Kaffa

 


Vi ønsker å være transparente og sporbare så langt vi kan, og informasjon om kaffen vil alltid finnes på posens etikett. Nærhet til kaffebøndene er noe av det vi er mest stolt av, og at vi vet at bonden får betalt for sitt harde arbeid.

Ønsker dere en annerledes opplevelse inviterer vi også gladelig til kurs og smakinger hos oss her på Ryen. 

   

  Kaffe i sesong

  Kaffe er en råvare som er sesongbasert. Menyen vil til enhver tid variere ut fra sesonger i de ulike produsentlandene. KAFFA bruker mye tid på å finne det de mener er den beste kaffen med den høyeste kvaliteten fra de dyktigste kaffebøndene. Kaffen fra KAFFA er handlet direkte og relasjonsbyggingen med bøndene er viktig.

  Kaffe smaker av sin planteart, sitt mikroklima og prosesseringsmetode. Den smaker også av sin brenneprofil og i siste ledd: kverning og tilberedning. 

   Morgenstemning som smitter