Black Friday 2023 - tilbud hele helgen

Forbered deg på årets mest etterlengtede helg med Kaffa – en fest for alle sanseinntrykk og en hyllest til kaffeelskerens hjerte!
Black Friday er rett rundt hjørnet, og hos Kaffa har vi gjort vårt ytterste for at denne helgen blir intet mindre enn legendarisk for kaffeinteresserte. Vi tror nemlig at ekte magi oppstår i det øyeblikket du tar din første slurk av kvalitetskaffe.

La det være krystallklart: Dette er den eneste gangen i løpet av året at vi slipper løs tilbudene som får selv de mest skeptiske til å sperre opp øynene. Ikke bare vil du finne noen av våre egne nøye utvalgte kaffebønner til ubegripelig gode priser, men vi åpner skattekisten og tilbyr utrolige rabatter på produkter fra alle merkene vi fører. Det er en feiring av kaffe i alle former, og et knalltilbud du absolutt ikke vil gå glipp av!

Black Friday gratis filter

Men husk, den beste kaffen og de mest ettertraktede produktene blir fort utsolgt. Kvalitet som denne venter ikke på noen, og Black Friday hos Kaffa er et lysende eksempel på at det er de raske som får de beste dråpene.

For å sikre at du er oppdatert på alle tilbud, at du har den nødvendige kunnskapen og er klar til å legge dine favoritter i handlekurven, så er det essensielt å abonnere på vårt nyhetsbrev. Det er gjennom disse oppdateringene at du vil motta de mest attraktive tilbudene og de hemmelige perlene som kun er tilgjengelige for våre abonnenter. Vi setter en ære i å gjøre våre nyhetsbrev til en kilde for inspirasjon og eksklusivitet, og ikke minst, en vei til de beste Black Friday-tilbudene.

Er du klar til å gjøre noen av årets beste kaffekjøp? Er du forberedt på å oppgradere din kaffeopplevelse med utstyr som setter en gullstandard? Da er det bare en ting å gjøre: Abonner på nyhetsbrevet vårt og gjør deg klar for en Black Friday som vil gå inn i historiebøkene som den mest aromatiske shoppinghelgen noensinne!

Black Friday hos Kaffa – hvor hver eneste dråpe teller.

Chemex melk og sukker kopp i glass - KAFFAbutikk
Chemex melk og sukker kopp i glass - KAFFAbutikk
Chemex melk og sukker kopp i glass
kr 499,00
CoffeeSock Hario v60 02 økologisk tøyfilter - KAFFAbutikk
CoffeeSock Hario v60 02 økologisk tøyfilter - KAFFAbutikk
CoffeeSock Hario v60 02 økologisk tøyfilter
kr 248,00
Varia VS-3 Hvit
kr 3.998,00
Utsolgt
Keramisk liten kopp i mørk design - KAFFAbutikk
Keramisk liten kopp i mørk design
kr 88,00
Gi kaffeabonnement i gave til jul
Les mer
Gavekort er perfekt for alle anledninger
Les mer