Cafecore: En ny trend for alle sanser

Lag din egen kaffekrok med "CafeCore"-trenden!

Elsker du den varme og innbydende atmosfæren på din favorittkafé? Drømmer du om å gjenskape den følelsen hjemme? Da bør du hoppe på den nyeste trenden: CafeCore!

Cafe Core handler om å bringe kafeens lune atmosfære og avslappende stemning inn i ditt eget hjem. Dette er mer enn bare innredning – det er en mer helhetlig tilnærming til kaffeopplevelsen.

Vi ser det i kaffebarene, enten det er Tim Wendelboe eller Espressohouse, de forsøker å skape en hjemlig atmosfære for å nyte kaffe. Så Cafe core er en naturlig forlenging av denne trenden, her handler det om å skape denne stemningen hjemme hos deg, i ditt hjem.

Hvordan lager du din egen CafeCore-krok?

Her er noen tips for å komme i gang:

 • Farger og materialer: Velg varme og beroligende farger som beige, brunt og krem. Naturlige materialer som tre og rotting understreker den avslappede følelsen.
 • Belysning: Mykt, diffust lys er nøkkelen for å skape en inviterende atmosfære. Bordlamper med varmt lys eller lyskjeder med dimmer er perfekt.
 • Kaffeutstyr: Invester i vakkert og funksjonelt kaffeutstyr. Hos Kaffa.no finner du alt du trenger, fra klassiske kaffekanner til moderne espressomaskiner.
 • Hyggelige detaljer: Pynt med friske planter, bøker, magasiner og andre ting som gir deg en god følelse. Også tilpasset din stil og din personlighet. Gjerne med avslappende musikk fra dine spillelister i bakgrunnen. En kurv med pledd ved siden av lenestolen kan være prikken over i'en!
 • Kafferitualet: Det handler ikke bare om utseendet! Lag et daglig kaffe-rituale som du kan glede deg til. Prøv nye bryggemetoder, eksperimenter med ulike bønner, og nyt hver slurk i fred og ro, i trygge omgivelser uten stress.

Husk at du trenger ikke gjøre alt på en gang, det viktigste er at man koser seg hjemme og prioriterer roen og kaffekosen. 

Kaffa.no hjelper deg med Cafe Core!

Hos Kaffa.no finner du alt du trenger for å skape din egen lille oase for kaffe-nytelse. Vi har et bredt utvalg av kvalitetsutstyr og nybrente kaffebønner. Besøk nettbutikken vår eller kom innom for å få inspirasjon og veiledning!

Her er tre essensielle og nyttige produkter fra Kaffa.no som løfter din kaffestasjon:

 1. Chemex 6-kopps pakke med filter:
  Photo by https://unsplash.com/@averye457?utm_content=creditCopyText&utm_medium=referral&utm_source=unsplash">Avery Evans

Ingen Cafe Core er komplett uten en ikonisk Chemex-kanne. Denne elegante glasskannen brygger ikke bare deilig kaffe, men den er også et vakkert stykke kunstverk som vil løfte stilen på kjøkkenet ditt. Denne pakken inkluderer seks koppers brygger og kaffefilter, slik at du kan dele kaffen din med venner og familie på besøk.

 1. Subminimal Nanofoamer Lithium:
  Subminimal nano foamer

Hvem trenger en dyr espressomaskin når du kan ha denne kompakte melkeskummeren? Subminimal Nanofoamer Lithium gir deg perfekt melkeskum på sekunder, perfekt for å lage latte, cappuccino og andre kaffedrikker hjemme. 

 1. Fellow Prismo Stone Blue:
  Fellow Prismo

En espressomaskin er en investering, men ikke alle har plass eller råd til det. Med en enkle aeropress og dette tilleggsproduktet fra Fellow kan du brygge noe som minner om espresso, med en melkeskummer kan du lage en kallgod cappuccino eller latte hjemme uten å tømme banken. Med en unik bryggeteknikk som trekker ut den fulle smaken av kaffebønnene dine. 


Len deg tilbake, nyt en kopp kaffe, og la CafeCore-trenden gi deg en pause i hverdagen!

Pusse opp kjøkkenet? Husk kaffekroken!
Link til Cafecore enda mer inspirasjon fra Pinterest