2019-10-31

Vi ser etter ny daglig leder

KAFFA i Oslo går mot en ny tid

God kaffe er best. Da KAFFA for ti år siden flyttet fra Tjuvholmen til Ryen kjentes det som begynnelsen på noe stort. Nå går vi mot enda en ny æra, og søker etter en person til å drive og lede bedriften inn i 2020-tallet.

Vi er stolte av å være en bedrift som startet bevegelsen av håndverksbrennerienes comeback i norske folks liv. Da vi startet med dette, inne i en kaffebar for snart tjue år siden, var vi helt alene i Oslo. Nå er det dusinvis av slike brennerier rundtover det ganske land. Vi mener å ha en god plass i dette landskapet, alltid innovativ, alltid på tærne, aldri stille.

KAFFA leverer kaffe til de små og spesielle, til de vanlige og til de vågale, til de store og etablerte, til fiffen, og vi gir sågar bort kaffe til de som ikke har råd til å betale. I den andre enden er vi en betydningsfull partner for de kaffebøndene og folka vi arbeider med på gårdsnivå i mange land.

Denne KAFFA-kulturen har blitt ivaretatt, forsterket og fornyet med Erik Rosendahl i førersetet. For drøye tre år siden kom han fra Stockholm til Tigerstaden med lagom storm og svensk bravur. Det kjentes godt, og det har vært en fantastisk periode i KAFFA sitt liv.

Erik sier nå at hans æra på KAFFA snart er over. Men selv om vi allerede føler på savnet som kommer, er vi omforente om å finne en ny daglig leder for den nye tid.

Vi skal fortsette å vokse i ambisjonen — og styrkes i posisjonen. KAFFA har mange prosjekter på blokka, noen lar vi ligge akkurat der, andre skal tas fram og realiseres. God kaffe til folket!

Ønsker du å bli KAFFA’s nye daglige leder kan du søke på stillingen her.

 

Robert W. Thoresen,

Gründer og eier