Personvern

Denne personvernerklæringen tar for seg hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter informasjonskapsler for å optimalisere nettstedet vårt for våre besøkende og kunder, samt for trafikkanalyser. Ved at du fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du til bruk av dette.

HVA ER INFORMASJONSKAPSLER?

Informasjonskapsler er data som lagres lokalt på brukerens harddisk/lagringsenhet. Informasjonskapsler kan man motta fra flere ulike nettsider som besøkes. Hensikten med lagring av informasjonskapsler er flere, for eksempel kan de brukes for å måle trafikk (antall besøkende, hvilke sider som besøkes osv.) og for å gi brukeren bedret funksjonalitet på et nettsted ved at informasjonskapsler lagrer dine preferanser og instillinger fra tidligere besøk.

TRAFIKKANALYSE OG INFORMASJONSKAPSLER

På kaffa.no benytter vi analyseverktøyet Google Analytics. Formålet er å samle inn data om hvordan våre besøkende bruker nettstedet vårt. På denne måten kan vi bedre forstå hvordan nettstedet blir brukt og vi kan dermed forbedre opplevelsen til våre besøkende. Samtidig kan vi lettere forstå hvilken effekt våre markedsføringstiltak har. Vi innhenter blant annet informasjon om hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som besøkes, hvor lenge besøket varer og hvilke nettsteder besøkende kommer fra.

DU KAN FORHINDRE AT INFORMASJONSKAPSLER LAGRES

Du kan forhindre at informasjonskapsler lagres på din datamaskin ved å endre på nødvendige innstillinger i nettleseren du benytter. Hvordan dette gjøres i praksis kan du lære hos Nettvett.no. Der kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren til å avvise informasjonskapsler og hvordan du sletter informasjonskapsler alt etter hvilken nettleser du bruker.

Det er mulig å reservere seg mot all datainnsamling i Google Analytics ved å installere et programtillegg for nettleseren. Dette gjøres ved å laste ned Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer om viktige ting vi foretar oss. For av vi skal kunne sende dette ut så må man oppgi en e-postadresse. Denne opplysningen lagres ved hjelp av MailChimp og blir ikke delt med andre. Om du melder deg av nyhetsbrevet, så vil oppføringen av e-postadressen din bli slettet.

Endringer av personvernerklæringen

Vi gjør oppmerksom på at endringer av personvernerklæringen kan forekomme og vi ber deg med jevne mellomrom sjekke om noe har endret seg på denne siden.