Om oss

KAFFAbutikk AS er spesialkaffebrenneriet KAFFA sitt søsterselskap og forlengede arm. Mens KAFFA foredler noen av verdens fineste kafferåvarer, sørger KAFFAbutikk for at du har utstyret som trengs for å tilberede kaffen og at du får kaffen du trenger levert.

Enten du er privat- eller proffkunde, skal starte kaffebar, restaurant eller driver butikk så kan vi hjelpe deg med utstyret du trenger for å tilberede kaffe for deg selv og dine gjester.

Vi importerer og distribuerer glassvare fra japanske Hario, den ikoniske kaffebryggeren Chemex fra USA, og velrennomerte elektriske kaffekverner fra Baratza i USA. Samt at vi har rene rensemidler fra Australske Cafetto, reiseutstyr fra Britiske Cafflano og bryggevekter fra Kinesiske Felicita. Vi jobber tett på spesialkaffemarkedet, HoReCa, kjøkkenvare, interiør- og gavemarkedet med vår produktportefølje. Vis vår b2b forhandlerplatform. Som spesialkaffebrenneriet KAFFAs forlengede arm, møter vi også kontormarkedet med råvare- og utstyrsløsninger. I tillegg betjener vi privatmarkedet gjennom denne nettbutikken.

Sitter du i grisgrendte strøk og lengter etter KAFFA-kaffe, så kan du alltid finne KAFFA sin sesongbaserte meny tilgjengelig her i nettbutikken. Nettbutikken er alltid åpen og vi sender over alt. Kaffen brennes stort sett på bestilling, slik at du alltid skal ha tilgang på ferskest mulig vare.

Vi holder til på Ryen i Oslo, samlokalisert med KAFFA, der vi deler kontor, lab, kurslokale, produksjonslokale og lager.

Ønsker du å bli forhandler?