2019-05-07

KAFFAnyhet Capim Seco av Rafael Dias Pereira

Rafael Dias Pereira er en mann med tre lidenskaper; sin familie, hester og spesialkaffe.

 

Det hele startet 12 år siden da han begynte med hesteoppdrett. Med suksessen han fikk gjennom hesteoppdretten ville han investere i sin andre pasjon, som han deler med sin familie – det å dyrke spesialkaffe. Han kjøpte et lite parti med land nær gårdene til sin bror, mor, onkel og tantes gårder.

 

Rafael’s første gode innhøsting var i 2007 hvor han fikk gode poeng for sitt parti, dette gjorde at han kunne investere i sin egen samt sine slektningers gårder. Han bygget afrikanske senger og patios slik at han kan foredle både bærtørkede og delvis bærtørkede partier i tillegg til å gjøre eksperimenter på nye foredlingsmetoder.

 

Vi har valgt ut dette bærtørkede partiet med Gul Bourbon som er dyrket på hans Fazenda Capim Seco. 

 

«Coffee is what makes my family stay very tightly bonded up, since the past until these days. To honor it, we must always have the mind to keep working in the production of the finest coffees. That’s my goal: put the soul of an entire family in to a cup of speciality coffee.»

Kaffen kommer på vår meny ila uke 19.