Bedriftskunder

Her finner du en oversikt over våre ulike kurs.

Vi har nå satt opp hele kursplanen for 2020. Hver avdeling vil kunne booke ett kurs og må fylle det med tre deltagere. Alle kurs vil bli avholdt på vårt brenneri på Ryen.

Ønsker du å bli forhandler kan du gjøre dette her.

Privatpersoner

Ønsker du å lære mer om kaffe?

Grunnet COVID-19 har vi foreløbig ikke kapasitet til å ta imot privatpersoner for kurs.

Har du noen spørsmål kan vi kontaktes på e-post post@kaffa.no

Innledende baristakurs 2020

Innledende baristakurs

3 timer / 3 plasser

Dette kurset er perfekt for den unge og lovende barista. Vi går gjennom grunnprinsippene for ekstraksjon og espressobrygging samt melkesteaming og renhold. Anbefales at barista har fått noe erfaring i bar i forkant slik at man får et godt utbytte av kurset.

 

 

Håndbrygg

3 timer / 3 plasser

Dette er en workshop med fokus på å bli kjent med forskjellige håndbryggemetoder. Vi lager drip og immersionbrygg og smaker forskjeller på forskjellige bryggemetoder.

Kurs settes opp på forespørsel.

Barista viderekommende

3 timer / 3 plasser

Dette kurset passer for de som har jobbet med kaffe en stund og som er opplæring eller kaffeansvarlig i din bedrift. Her går vi dypere inn i ekstrahering, lærer å bruke refraktometer og gjenkjenne forskjellige feil i et brygg.

Kurs settes opp på forespørsel.

Kaffe introduksjonskurs

3 timer / 3 plasser

Dette kurset er et teoribasert kaffekurs. Her går vi gjennom hvert ledd i prosessen av kaffeproduksjon – Fra bønne til kopp. Prøver å få en bedre forståelse for hvorfor forskjellig kaffe smaker som det gjør og å kunne videreformidle dette til våre gjester. Kurset avsluttes med en cupping.

Kurs settes opp på forespørsel.

Introduksjonskurs i kaffebrenning

3 timer / 3 plasser

For deg som har lyst å brenne kaffe hjemme. Her blir du bedre kjent med hva som skjer under brenne-prosessen, ser på forskjellige profiler og brenner forskjellige typer kaffer sammen med vår sjefbrenner, Trude.

Kurs settes opp på forespørsel.