Vi åpner nå for nye baristakurs men har grunnet Covid-19 begrenset antallet plasser til 3 deltagere per kurs. Kursene vil bli avholdt på vårt brenneri på Ryen torsdager og fredager frem til høsten. Book din plass på en av de oppsatte kursdatoene eller kontakt vår baristatrener, Lise, om du ønsker å booke et kurs for dine ansatte.

 

Bedriftskunder

Her finner du en oversikt over våre kurs.
Vi tilbyr kurs for alle våre kunder, kursene blir normalt avholdt på vårt brenneri på Ryen. Ta kontakt for påmelding for kurs hos oss eller dersom du ønsker vi skal holde et kurs hos deg.

Ønsker du å bli forhandler kan du gjøre dette her.

Privatpersoner

Ønsker du å lære mer om kaffe?
Kontakt oss så skreddersyr vi et opplegg for deg og dine venner.

Prisen for å bli med på et av våre oppsatte baristakurs er 1500,-

Innledende baristakurs

3 timer / 3 plasser

Dette kurset er perfekt for den unge og lovende barista. Vi går gjennom grunnprinsippene for ekstraksjon og espressobrygging samt melkesteaming og renhold. Anbefales at barista har fått noe erfaring i bar i forkant slik at man får et godt utbytte av kurset.

 

 

Håndbrygg

3 timer / 5 plasser

Pris: 1500,-

Dette er en workshop med fokus på å bli kjent med forskjellige håndbryggemetoder. Vi lager drip og immersionbrygg og smaker forskjeller på forskjellige bryggemetoder.

Kurs settes opp på forespørsel.

Barista viderekommende

3 timer / 5 plasser

Pris: 1500,-

Dette kurset passer for de som har jobbet med kaffe en stund og som er opplæring eller kaffeansvarlig i din bedrift. Her går vi dypere inn i ekstrahering, lærer å bruke refraktometer og gjenkjenne forskjellige feil i et brygg.

Kurs settes opp på forespørsel.

Kaffe introduksjonskurs

3 timer / 8 plasser

Pris: 1000,-

Dette kurset er et teoribasert kaffekurs. Her går vi gjennom hvert ledd i prosessen av kaffeproduksjon – Fra bønne til kopp. Prøver å få en bedre forståelse for hvorfor forskjellig kaffe smaker som det gjør og å kunne videreformidle dette til våre gjester. Kurset avsluttes med en cupping.

Kurs settes opp på forespørsel.

Introduksjonskurs i kaffebrenning

3 timer / 5 plasser

Pris: 2500,-

For deg som har lyst å brenne kaffe hjemme. Her blir du bedre kjent med hva som skjer under brenne-prosessen, ser på forskjellige profiler og brenner forskjellige typer kaffer sammen med vår sjefbrenner, Trude.

Kurs settes opp på forespørsel.