2018-10-24

Julekaffe

La Orquidea

Årets julekaffe er valgt fra en helt spesiell gård, La Orquidea som ligger i Santa Barbara, Honduras. Gården er et nystartet samarbeidsprosjekt mellom to av våre beste og lengste relasjoner, Miguel Moreno og Benjamin Paz. Miguel er eldstemann i Moreno-familien og styreren av kaffegården El Filo som vi har handlet kaffe fra de siste 10 årene. Benjamin sin familie driver eksportselskapet og foredlingsstasjonen Beneficio San Vincente som eksporterer all kaffen vi kjøper i Honduras. Benjamin har også blitt kaffebonde de siste årene.
De kjøpte La Orquidea sammen i 2014 og har plantet 9000 kaffetrær, 7000 av arten Pacas og 2000 av arten Catuai. I tillegg har Miguel rundt 20 griser og flere høns på gården. Den ligger 1520-1610 moh. rett ved Miguels gård El Filo. Denne kaffen er frukten fra deres aller første høsting.

Design

Vi ønsker gjøre stas på noen av de beste kaffene våre og har derfor latt kunstneren Renate Thor få frie tøyler til å tolke Oslo i vår aller første Limited Edition kaffepose. Renate er utdannet illustratør ved Kunsthøgskolen i Oslo og jobber med fargerike, abstrakte og figurative mønster. Vi er kjempeglade for å ha henne med på laget. Sjekk ut hennes instagram @renatethor

Produkter

Vi har laget et lite utvalg limited edition-produkter med årets print. Vi kommer snart til å åpne for forhåndsbestilling av sesongens enkeltprodukter og gavepakker. Vi har også fått trykket opp infokort med samme design til La Orquidea som kan stå i baren eller gis bort til kundene som kjøper julekaffe hos dere.

  • La Orquidea Julekaffe pose 250 gram
  • Plakat 50 x 70
  • Handlenett

Mer info, pakketilbud og priser kommer snart.