2020-03-18

Informasjon i forbindelse med koronaviruset

KAFFA har så langt ikke blitt blitt påvirket av COVID-19 virusutbruddet. Vi følger alle krav fra myndighetene og for å sikre vår produksjon har vi innført tiltak for å hindre spredning av smitte. Vi overvåker situasjonen fortløpende og vil tilpasse aktuelle tiltak etter myndighetenes anbefalinger.

Vi har innført en rekke hygienetiltak og har stort fokus på dette blant våre ansatte. I tillegg blir alle fysiske møter, samlinger, kurs o.l. avlyst eller flyttet til en nettbasert løsning. Ansatte som ikke er i produksjon jobber hjemmefra. Vi anbefaler også ansatte til å unngå kollektivtrafikk i størst mulig grad.

Vi står i en utfordrende tid og vår bransje er en av de som virkelig får føle dette på kroppen. Vi håper at ved å stå sammen kan vi komme oss gjennom dette på en god måte. KAFFA kommer til å fortsette produksjon med utlevering onsdag og fredag. Vi  er nødt å tilpasse vårt sortiment i denne perioden men vil holde våre nettsider oppdatert med det som er tilgjengelig.

Om det er noe vi kan gjøre for å hjelpe deg og din bedrift så er vi som vanlig tilgjengelig på epost og telefon mandag til fredag.

Alt godt,
Kaffa