En oppdaterting etter NRF av vår sjefsbrenner Trude.
Vi var ti brennerier som var med i Nordic Roaster Competition i år der hvert brenneri fikk tilsendt 34kg av samme kaffe-en honeyprosessert maracaturra fra Nicaragua som hver og en skulle brenne på sin egen (og best mulig) måte. I tillegg skulle vi brenne en...
Lilica’s farfar bygget en flott gård like ved togstasjonen noen kilometer utenfor Carmo de Minas i 1847. Da ble råmaterialet til sementen som skulle bygge Sao Paolo fraktet ned fra de ressurssterke fjellene mellom Sao Paolo og Rio de Janneiro. Med tiden skulle også kaffe fylle godsvognene og familien kapret den...
Hei
Vi sender ut nyhetsbrev 2-3 ganger i måneden med oppdateringer om ny kaffe på menyen, kaffer som er på vei ut, kurs og andre happenings som skjer her på KAFFA, samt litt annen relevant kaffeinfo. For å følge de nye personvernlovene (GDPR, er skrevet litt om det de siste ukene), som neste uke også trer i...
La Palma y El Tucan, eller «Lpet» som vi kaller det, ligger i Cundinamarca-regionen en times kjøretur fra Bogota i Colombia. De er en kaffegård, foredlings-stasjon og lab kjent for sine usedvanlige kaffer og eksperimentelle foredlings-metoder. Vi har i år valgt å ta inn to kaffer fra deres prosjekt...Foto: Collaborative Coffee Source
Long Miles Coffee Project, etablert av Ben og Kristy, har gjennom de siste årene jobbet beinhardt for å hjelpe kaffeprodusenter i Burundi. Dette har gitt resultater og vi finner at kaffekvaliteten derfra aldri har vært bedre.
Vi har tatt inn to partier fra Nkonge Hill som ligger på 1941 – 2127 moh. i den...Foto: Milda Nordbø Rosenberg
Hvert år samles store deler av kaffe-Norge for å være med på norgesmesterskapet i kaffe. Her konkurreres det i grenene klassisk barista, brewers cup, cupping, brenning og latteart. Målet for NM er å lage en plattform for utvikling og kunnskapsdeling. Her får baristaer og kaffe-profesjonelle en mulighet til å...
Tenk deg 15-20 år tilbake i tid. Visste du hva en espresso var da, egentlig? Ikke vi heller. Det vil si, du og vi og alle andre hadde reist rundt i verden og drukket kaffe brygget på forskjellige måter, inkludert i Italia hvor man brygger kaffe som espresso. All kaffen som da ble brukt til espressobrygging...
For litt over et halvt år siden gjorde vi et draktskifte for KAFFA. Logo, designuttrykk og kaffeposene ble nye. Tilbakemeldinger fra forhandlere, kunder og kaffevenner generelt har vært at designet og uttrykket er veldig fint, men at posene var noe vanskelige å åpne og bruke. Vi hører på dere og har nå gjort en...
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å bruke nettsiden vår godkjenner du at vi benytter disse. Les mer.
Personvernoversikt
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg best mulig brukeropplevelse. Informasjon lagres i nettleseren din og utfører funksjoner som å gjenkjenne deg når du går tilbake til nettsiden, og hjelper oss med å forstå hvilke deler av nettstedet du synes er mest interessant og nyttig.
For mer informasjon, vennligst se vår personvernerklæring
Informasjonskapsler (cookies)
For mer informasjon om informasjonskapsler, vennligst se vår webside som omhandler informasjonskapsler og personvern.
Følgende 'cookies' er i bruk på nettstedet og kan deaktiveres i nettleseren dersom ønskelig.
-Google Analytics
(https://apps.ghostery.com/en/apps/google_analytics)
-GA Audiences
(https://apps.ghostery.com/en/apps/ga_audiences)
-DoubleClick
(https://apps.ghostery.com/en/apps/doubleclick)
-Facebook Connect
(https://apps.ghostery.com/en/apps/facebook_connect)