2018-08-17

Vil du fortsette å få nyheter fra denne gjengen?

Hei Vi sender ut nyhetsbrev 2-3 ganger i måneden med oppdateringer om ny kaffe på menyen, kaffer som er på vei ut, kurs og andre happenings som skjer her på KAFFA, samt litt annen relevant kaffeinfo. For å følge de nye personvernlovene (GDPR, er skrevet litt om det de siste ukene), som neste uke også trer i...
Les mer
2018-08-17

La Palma y El Tucán Neighbors & Crops

La Palma y El Tucan, eller «Lpet» som vi kaller det, ligger i Cundinamarca-regionen en times kjøretur fra Bogota i Colombia. De er en kaffegård, foredlings-stasjon og lab kjent for sine usedvanlige kaffer og eksperimentelle foredlings-metoder. Vi har i år valgt å ta inn to kaffer fra deres prosjekt...Foto: Collaborative Coffee Source  
Les mer
2018-08-17

Nkonge og Long Miles Coffee Project

Long Miles Coffee Project, etablert av Ben og Kristy, har gjennom de siste årene jobbet beinhardt for å hjelpe kaffeprodusenter i Burundi. Dette har gitt resultater og vi finner at kaffekvaliteten derfra aldri har vært bedre. Vi har tatt inn to partier fra Nkonge Hill som ligger på 1941 – 2127 moh. i den...Foto: Milda Nordbø Rosenberg
Les mer
2018-08-17

NM i Kaffe

Hvert år samles store deler av kaffe-Norge for å være med på norgesmesterskapet i kaffe. Her konkurreres det i grenene klassisk barista, brewers cup, cupping, brenning og latteart. Målet for NM er å lage en plattform for utvikling og kunnskapsdeling. Her får baristaer og kaffe-profesjonelle en mulighet til å...
Les mer
2018-08-17

Vi tar farvel med Caffe Crescendo

Tenk deg 15-20 år tilbake i tid. Visste du hva en espresso var da, egentlig? Ikke vi heller. Det vil si, du og vi og alle andre hadde reist rundt i verden og drukket kaffe brygget på forskjellige måter, inkludert i Italia hvor man brygger kaffe som espresso. All kaffen som da ble brukt til espressobrygging...
Les mer
2018-08-17

Nytt posedesign

For litt over et halvt år siden gjorde vi et draktskifte for KAFFA. Logo, designuttrykk og kaffeposene ble nye. Tilbakemeldinger fra forhandlere, kunder og kaffevenner generelt har vært at designet og uttrykket er veldig fint, men at posene var noe vanskelige å åpne og bruke. Vi hører på dere og har nå gjort en...
Les mer