Kaffa Oslo

Din kaffeleverandør

Hverdagsluksus

KAFFA er et kaffebrenneri som tilbyr hverdagsluksus til det norske og internasjonale markedet. Vi brenner spesielt utvalgte kaffepartier, valgt for sine rene og balanserte smaksatributter. 

 

Vår lyse brennestil er spesielt utviklet for å få en kaffe som er enkel å brygge men også vedlikeholder råvarens særegenhet og kvalitet. 

 

God kaffe er et håndverk

Vi tilbyr skikkelig god kaffe produsert av dedikerte kaffebønder, brent av vårt prisvinnende brenne-team med gjennomgående oppmerksomhet på bærekraft og kvalitet.

 

Med over 15 års erfaring som et av Nordens ledende kaffebrennerier vil vi være din partner når det kommer til kaffe og kaffebrygging.

 

KAFFA – din kaffeleverandør og samarbeidspartner

Vi hjelper deg å lykkes med kaffe, alt fra utstyr til ferdig kopp.

 

Vi vet at det er tusen ting du skal gjøre for å drive din kaffebar, restaurant, hotell eller kantine. Uansett hva så er vi din partner på kaffe og hjelper deg med design av bar, valg av utstyr og det viktigste – kaffen.

Vi tilbyr kaffekurs til alle våre forhandlere og hjelper deg å få det beste resultatet i koppen. Våre kaffekunder og deres baristaer er alltid velkommen til å bli med på våre cuppinger og kaffe-eventer. Vi hjelper deg å få god forståelse for både utstyr og kaffe, slik at dine kunder alltid får en god kaffeopplevelse.

Bli forhandler

Kontakt meg for tilbud

Send oss en melding så vil vi kontakte deg.

*-Jeg forstår at det blir samlet inn opplysninger ved å sende inn.

Noen av våre kunder

Java

Java er hvor det hele startet. Da Robert William K. Thoresen kom hjem til Oslo, etter å ha jobbet noen år som arkitekt i San Fransisco, hadde han høstet inspirasjon fra den gryende kaffebar-trenden som allerede hadde startet på østkysten i USA. I 1997 åpnet Robert William Java espressobar & kaffeforretning på St. Hanshaugen i Oslo. Ulikt datidens tradisjonelle kaféer var Java åpent fra grytidlig morgen – med en bardisk å henge ved eller med mulighet til å ta kaffen med seg. Bak denne baren perfeksjonerte Robert baristafaget på en måte som gjorde at han vant NM i baristakunst i 1998 og 2000, nordisk mesterskap i 1999 og seier under det første VM i baristakunst – WBC i Monte Carlo 2000. Noen år senere kom tilskuddet Mocca som startet som en kaffebar og brenneri og nettopp dette brenneriet var forløperen til KAFFA Oslo.

Java er ennå regnet som en av Norges og verdens beste kaffebarer og har huset flere av de siste årenes norgesmestre i baristakunst. De har til enhver tid en bred kaffemeny der de tilbyr sesongbasert espresso, håndbrygg og spesialkakao fra Cocoa Hunters.

@javaoslo

 

W.B. Samson

W. B. Samson er Oslos eldste bakeri og ble etablert på Egertorget i 1894 av Wilhelm Bismark Samson. Bakeriet og konditoriet drives i dag av 4. og 5. generasjon Samson og har 23 filialer i Oslo og Akershus.

Vi har levert kaffe til Samson siden 2015. På menyen har de deres egen espressoblanding, Samson Espresso, samt spesielt utvalgte partier filterkaffe fra noen av de mest anerkjente produsentene i Guatemala, Colombia, Etiopia, Costa Rica og Honduras. Disse roteres etter hva som passer best til sesongen.

Klikk her for å finne din nærmeste filial slik at du kan få digg kaffe, fantastiske baguetter og kanelboller.

@wbsamson

Kolonihagen

Kolonihagen begynte med en økologisk matkasse i 2004. Da de trengte økologiske brød, startet de like greit et økologisk bakeri. Da de skulle lage bakeriutsalg, åpnet de i stedet Norges første heløkologiske restaurant – Kolonihagen Frogner.

Kolonihagens visjon har hele tiden vært å gi folk bedre mat, fordi bedre mat gir bedre mennesker.

KAFFA har levert kaffe til Kolonihagen siden 2015. Først til restauranten og bakeriet, før vi samarbeid laget en kaffeserie for Rema 1000 i 2017. Til denne serien har vi valgt kaffe fra kjente folk og regioner, men av produsenter som kan levere partier av større volum enn det vi pleier å handle. For øyeblikket består serien av kaffe fra Brasil, Costa Rica, Kenya, Etiopia og Peru.

Les mer om Kolonihagen her.

@kolonihagen

Vippa

Vippa er et matmarked som ligger plassert på enden av havnen i Oslo, med fantastisk utsikt mot øyene i Oslofjorden. De har som visjon å  være et naturlig samlingspunkt for forskjellige folk og kulturer gjennom et stort utvalg fantastisk mat og drikke. For øyeblikket har de 10 matvogner, en vin og ølbar samt en kaffebar.

I kaffebaren har de alltid noe godt på espressokverna samt et godt utvalg av våre beste filterkaffer på kanna. I sommersesongen serverer de en av Oslos beste Affogato med softis fra Kulinaris.

Bli kjent med Vippa

@vippaoslo