KAFFA er et kaffebrenneri på Ryen i Oslo.

 Vi på KAFFA Oslo jobber direkte med noen av verdens beste kaffeprodusenter og har brent spesialkaffe til restauranter, bakeri, kaffebarer og hotell siden 2005. Vårt mål er å levere skikkelig god kaffe til folket og videreformidle kunnskapen vi har etter lang fartstid i bransjen.

 

Ønsker du å bli at KAFFA skal bli din kaffeleverandør kontakter du oss her

Er du privatkunde kan du kjøpe våre produkter på KAFFAbutikk.

 Forhåndsbestill høstens nyheter

Aktuelt

2019-10-01

Forhåndsbestill dine juleprodukter

Snart er det tid for julehandel og vi vet at det er hundre ting som skal på plass før den tid. For at du skal kunne gå inn i julerushet med litt lavere skuldre tilbyr vi nå forhåndsbestilling av årets juleprodukter. Julekaffe og espresso Årets julekaffe kommer fra gården El Roble, en stor og frodig gård som...Newby Te Vi er lidenskapelig opptatt av å kunne tilby de beste smaksopplevelsene fra de flinkeste produsentene. Siden 2012 har vi jobbet tett med et av verdens ledende tehus, Newby Teas of London. Vi tilbyr flere varianter både som løsvekt og i teposer.
Les mer
2019-09-25

Limited Edition 2019-2020

For å fremheve noen av våre beste typer kaffe jobber vi sammen med ulike Oslo-kunstnere for å tolke byen vi kommer fra. Denne gangen har vi valgt å jobbe med Viktor Sakshaug. Viktor Sakshaug arbeidet som grafisk design lærling i to år, før han i fjor sluttet og flytta hjem på gutterommet for å fokusere på...
Les mer

Kalender

Vi er har jevnlig eventer, kurs og smakinger. Her kan du følge med på hva vi gjør.