Kaffa

Bli forhandler

Ønsker du å bli forhandler av KAFFA-kaffe?

Ønsker dere å servere eller selge kaffen vi brenner? Sammen kan vi finne ut hvilken kaffe som passer for dere og deres kunder, samt bistå med gratis kursing og god oppfølging slik at dere kan tilby en best mulig kaffeopplevelse.

For serveringssteder

Vi er genuint opptatt av at våre kunder og deres kunder får en god smaksopplevelse gjennom vår kaffe. Det er ønskelig både for oss og for deg, og vi vet at vi brenner god kaffe. For å få dette til kan vi bistå med gratis baristakurs for våre kunder, i våre lokaler eller hos dere. Vil vil også kunne dele vår kunnskap og kompetanse innen kaffefaget for å gi den oppfølgingen dere skulle ønske.

Vi kan tilby et bredt spekter av kaffe med vidt forskjellige smaker, men hvor alle har til felles at de representerer kvalitet, og det er denne vi sammen skal se til at kommer frem i det endelige produktet. For serveringssteder er det også mulig å selge kaffebønner fra oss i pose.

For oss er kunnskap om hvor kaffen kommer fra og hvordan den er blitt foredlet viktig. Vi på KAFFA har en veldig tydelig filosofi og fokus på at kaffen kommer fra et bær på et kaffetre hos en kaffebonde i et geografisk område. Denne kunnskapen deler vi gjerne med dere for at dere skal vite hva dere tilbyr kundene deres, noe vi vet de vil sette pris på.

Salg av kaffebønner

Det er også en fin mulighet å selge fersk brent kaffe i poser fra et utsalgssted, som i en butikk, kaffebar eller kanskje i en kafé. Vi kan tilby flere ulike kaffetyper, alt etter hva dere ønsker å tilby deres kunder. Vi vil også være behjelpelig med oppfølging og kunnskapsformidling.

Kontorkaffe

God kaffe på kontoret kan virkelig gjøre hverdagen til kollegaer og ansatte bedre. Det er ingen grunn til å drikke dårlig kaffe på jobben. La oss ta ansvaret for at arbeidsplassen deres kan tilby ansatte og kunder kaffe i verdensklasse. Vår søsterbedrift KAFFAbutikk kan skreddersy en løsning med kaffemaskiner og bryggeutstyr, og ikke minst fersk brent KAFFA-kaffe.

Ta kontakt her: kaffabutikk.no.

Kontakt oss

Om du er interessert i å være forhandler, kontakt oss gjerne for en uforpliktene samtale. Vi kan komme på besøk til dere slik at dere får smakt på kaffen vår og for å finne ut hvilken kaffe og løsninger som passer best for dere.

E-post: post@kaffa.no
Telefon: 22 19 20 90

Lurer du på hvem som allerede er forhandlere av vår kaffe? Ta en titt på vår oversikt over utsalgssteder.