Kaffa

caffè Crescendo Blanding 

Historien bak vår første blanding. En v e l d i g lang historie. Tenk deg 12-15 år tilbake i tid. Visste du hva en espresso var da, egentlig? Ikke vi heller. Det vil si, du og vi og alle andre hadde reist rundt i verden og drukket kaffe brygget på forskjellige måter, inkludert i […]

Les mer ›

caffè Forte Blanding 

Historien bak vår andre blanding. En litt kortere historie: Forte-blandingen bestod i sin tid av nøyaktig de samme komponentene som til Crescendo, kun med den forskjell at Forte ble brent et ørlite hakk mørkere. Det betyr i klartekst at kaffen brennes i noen sekunder lenger (45-60 sek) og at temperaturen er noen få grader høyere […]

Les mer ›

caffè Tenore Blanding 

caffè Tenore er nå på plass i ny drakt, med deilige komponenter, blant annet med den friske og saftige kenyanske Mutwewathi. I sin tid ønsket vi med denne blandingen å lage en smakspalett som minner mer om en klassisk italiensk blanding. Og med det mener vi en blanding til espresso slik de ville gjort det i […]

Les mer ›