Kaffa

« »

Etiopia:

  Kaffa har som kjent gjort det å finne kaffe til en egen virksomhet i Collaborative Coffe Source. De arrangerte nylig en tur til Etiopia med utvalgte kunder fra hele verden. Der besøkte de det vi håper blir en ny relasjon for Kaffa. Fantastiske Gesha Village. Her kan du se intrykk fra Gesha Village fanget av Robert Thoresen:

Nyheter:

Nå har vi på Kaffa tatt konsekvensen av at ikke alle ønsker eller kan kjøpe kaffebønner hos spesialforretninger eller kaffebarer. Vi tilbyr derfor nå også kaffeabonnement hvor du får tilsendt en pose fersk kaffe rett i postkassa hver måned. Kaffen er valgt ut og brent av oss, vi ønsker å gjøre noe ekstra ut av kaffene vi velger til dere hver måned. Valget er aldri tilfeldig. Kaffe som er i sesong og gjerne har en spesiell historie og relasjon til oss. Det er dette det handler om for oss, ikke bare best mulig kaffe, men også å kunne fortelle om de fantastiske menneskene og historiene bak. En reise som begynner hos en usedvanlig flink bonde i et vakkert land langt av sted og ender i din utvalgte pose bønner. Ingenting er tilfeldig. Først ut som månedens kaffe er Benjamin Paz, en veldig interessant kaffe og en veldig sterk relasjon for oss. Dette er første høsting fra gården til Benjamin, så denne har du garantert aldri smakt før og vi kommer garantert til å fortsatt følge og handle fra ham også i fremtiden. En annen liten kuriositet er at han har hentet og sådd trær fra en annen av våre venner og favoritter i Honduras, Eulofio "yoyo" Martinez. I esken denne gangen ligger det en liten overraskelse fra Sverre Sætre som også er en god relasjon og en flott fyr. Ikke bare deler KAFFAbutikk lokaler på Briskeby med Sverre Sætre. Vi samarbeider nå også om å matche kaffe og kakao med drasjerte kaffebønner, først ut her er bønner fra vår venn Eulofio "yoyo" Martinez. Ingenting er tilfeldig. Ut året er prisen på forhåndsbetalt abonement ekstra hyggelig, løp og kjøp!

Kalender

Toggle calendar

Nyheter:

Den 9/5 kl 17.00 har vi en åpen køpping tillsammans med Peloton i Oslo. Vi setter upp hele vår sortiment med bland annat tre olike kaffe fra La Palma & El Tucan i Colombia. Velkommen till å smake!

Nyheter:

Den 27 maj besöker vi Fuglen på Universitetsgata 2 i Oslo med hele vår sortiment av kaffe. En åpen provsmakning av KAFFAs nuvarande sortiment. Bland annat kaffe fra La Palma & El Tucan i Colombia - en av kaffeverdens mest progressive producenter. Besøk Fuglens facebook-side for mer information! /Erik

Nyheter:

Foto: Alexander Lenouvel Hansen Lise Rømo vann Norgesmesterskapen i Baristakunst och tävlar i World Barista Championship i Dublin 22-25 juni med kaffe brent av KAFFA. Lise arbetar på JAVA i Oslo och är kursledare på KAFFA. Vi önskar henne lykke till! KAFFA sponsrar Brew Bar under World of Coffee i Dublin där tävlingarna hålls. Vi serverar en av våra fantastiska kaffe från La Palma & El Tucan, Colombia. Vårt systerföretag The Collaborative Coffee Source finns också på plats i The Village med flera koppningar om dagen.

KAFFAkurs:

Dette er kurset for deg som er helt ny i kaffefaget og som ønsker en grundig innføring i hvordan man jobber ved en espressomaskin. Vi lærer deg alle verktøyene du trenger for å jobbe som barista i en kaffebar, bakeri eller restaurant. Vi går gjennom  hvordan brygge perfekt espresso, steame melk og rengjøring av espressomaskinen. Kurset avsluttes med en  praktisk del der deltakerene brygger alle de mest populære kaffedrikkene (Latte, Cappuccino, Espresso) til hverandre. Kurset varer i ca 3 timer, og holdes her på KAFFA i Enebakkveien 117b. Påmelding sendes til post@kaffa.no Kursledare: Lise Rømo - Norges beste barista 2016. Oppsatte kursdatoer er: - 2 & 30 Mars - 13 & 27 April - 11 & 25 Mai - 08 & 15 Juni