KAFFA as | Enebakkveien 117 | 0680 Oslo | +47 22 19 20 90 | post@kaffa.no

Kaffesmaking - Rwanda

INVITASJON TIL KAFFESMAKING, tors. 23.okt, kl 10 - 11

RWANDA Cup of Excellence 2008.
Cup of Excellence (COE) startet i Brasil i 1999 og har siden vært arrangert i åtte land i Sør- og Mellom-Amerika. I år har auksjonsprogrammet for første gang blitt avholdt i et Afrikansk land og Robert fra KAFFA var invitert med som
smaksdommer i den internasjonale juryen da de beste lot’ene fra årets avling skulle velges ut i Rwanda. Nå er det tid for auksjon, og KAFFA skal velge hvilken lot vi skal by på i auksjonen. Velkommen til å være med på smakingen !

Rwanda blir forståelig nok ofte forbundet med tragedien som rammet landet for noen år siden. Men i tiden etter folkemordet har landet oppnådd en politisk stabilitet og økonomisk fremgang som er unik på det afrikanske kontinent.
Kaffehandel er en stor del av deres levebrød, - omlag 50% av BNP kommer fra kaffe. Vi er stolte av å være med i en prosess som kan bringe dem opp og frem, og spesialkaffeverden har med stor iver og glede tatt imot deilige, bærsøte kaffe. Med målrettet arbeid de siste 6-7 årene, har Rwanda lykkes i å fremstille særegen kaffe, grunnet lokalisering av gode appellesjoner, bra plantemateriale (100% Bourbon) og forfinede foredlingsteknikker. Vi gleder oss.

VELKOMMEN til KAFFAbutikk i Niels Juelsgate 70

mvh KAFFA & KAFFAbutikk

HENVENDELSER butikk: tlf22 44 35 36 butikk@kaffa.no - brenneriet: tlf22 59 44 44 post@kaffa.no

Hent ned nyhetsbrev som PDF