KAFFA as | Enebakkveien 117 | 0680 Oslo | +47 22 19 20 90 | post@kaffa.no
Kaffa & kaffehandel Cup of excellence  

God kaffe er best.
På KAFFA jobber vi direkte med kaffebonden selv eller de som foredler kaffen, altså ikke bare eksportører i opprinnelseslandet eller importører i Europa. På denne måten kan vi, bokstavelig talt, dyrke fram unik kaffe. Den eneste måten å avgjøre hva som er en god kaffe på, er å smake på den. Gjerne sammen med bonden selv når vi er på besøk.

Bonden og familien som produserer den fantastiske råkaffen er vår nærmeste og viktigste samarbeidspartner og vi har derfor en åpen dialog, gjensidig respekt og avhengighet til hverandre, og ofte en personlig relasjon også.
Med KAFFAs førstehånds kjennskap til kaffens opprinnelse vet vi å verdsette, ikke bare menneskene, men det spesielle produktet som de fremstiller: Det koster hardt arbeid, tid og mer penger å fremstille slik kaffe, og KAFFA betaler derfor adskillig mer for dette. Merverdien ligger i smaken.

På KAFFA betrakter vi oss selv og bonden som likeverdige kaffehåndverkere, ikke veldedighetsarbeidere og vi kan ikke forestille oss en mer bærekraftig og rettferdig måte å handle kaffe på. Les mer om KAFFA her og om å finne kaffe her.